Recepty

Rajčatové chlebíčky žádné komentáře

Rajčatové chlebíčky

Česká klasika je do lahůdkářství nepřenosná, neboť dokonale chutná pouze tehdy, když se připraví a vzápětí sní, a klidně vestoje u kuchyňské linky. Když je cibulka na řezu ještě orosená, pepř čpí a rajčatová semínka stékají po rukách. Jedině tak. Trvanlivost?
Pár minut. Ověřte si to.

Ingredience: Pro 1 osobu
2 plátky čerstvého
bílého chleba
1 střední rajče
1 malá bílá cibule, nakrájená
na tenká kolečka
změklé máslo
majonéza
sůl a čerstvě mletý pepř

Postup
Bílý chléb namažte změklým máslem. Poklaďte nakrájeným rajčetem a cibulí, na každý krajíček přidejte lžičku majonézy. Důkladně okořeňte čerstvě mletým pepřem, a je-li rajčatová sezóna právě na vrcholu, pak i trošku osolte. Jezte hned.

Jak Vám chutnalo?

Podělte se o svůj názor

 
 

Sdílej s ostatními