Videa

Majonéza

Majonéza

16.11.2009

Jak snadno připravit čerstvou domácí majonézu


Řepa

Řepa

16.11.2009

Úprava pečením v troubě a vařením v páře


Tři skvělé recepty z řepy

Tři skvělé recepty z řepy

16.11.2009

Krémová polévka, tatarák z řepy s mozzarelou a pečená řepa s fetou


Rýže

Rýže

16.11.2009

Několik perfektních metod pro začátečníky, kteří zatím neovládli metodu dušením ve vodě "na dva prsty nad rýží"


Těstoviny

Těstoviny

16.11.2009

Tipy a triky, aby byly opravdu na skus


Palačinky

Palačinky

16.11.2009

Jak poznat správnou konzistenci těsta, jak se vyhnout vyhození prvního kousku a další triky


Boloňská omáčka

Boloňská omáčka

16.11.2009

Tajemství omáčky, který se ve skutečnosti opéká


Chřest

Chřest

16.11.2009

Jak jednoduše na jednoduchou křupavou zeleninu


Lilek

Lilek

16.11.2009

Zelenina, která se musí nejprve vařit, aby chutnala


Marinování masa

Marinování masa

16.11.2009

Proč a jak vlastně správně marinovat maso


Tzaziky

Tzaziky

16.11.2009

Jediné pravé řecké tzatziky


Zázvor

Zázvor

16.11.2009

Jak poznat ten nejčerstvější, jak jej uchovat a šikovně strouhat, plus recept na jednoduchý horký nápoj z něj


Sdílej s ostatními