Hana Michopulu - o mně
Kdysi dávno jsem se rozhodla, že pro lepší jídlo ve své zemi udělám cokoli bude třeba. A tak jsem nejprve psala do novin
a časopisů články vysvětlující všechno nové, co k nám přivály gastronomické devadesátky. Když pak chyběl časopis
s původními recepty, podle kterého by se dalo vařit, založila jsem Apetit.
Když neměli lidé ve městech kde nakupovat lokální zemědělské produkty, znovuobnovila jsem tradici farmářských trhů. Když jsem získala pocit, že tím nejsprávnějším, co můžu udělat pro inovaci české kuchyně, je jít s kůží na trh, otevřela jsem bistro Sisters specializované na chlebíčky.
Osvědčené recepty, které přinesla každá tato kapitola mého života, vždycky uzavřu pro čtenáře do kuchařky a vydám ji. Sloužím jídlu, pozoruji, ptám se, vařím, jím, ale hlavně: pořád jdu
a nezastavuji se. Pojďte chvíli cestou jídla spolu se mnou.